Dimarts 10

ENS INFORMEN QUE L’ESTACIÓ DE FRANÇA HA ESTAT TANCADA PER LA GUÀRDIA CIVIL. SE SUSPÈN LA CONCENTRACIÓ DE MEDITACIÓ, QUE CADASCÚ LA FACI PEL SEU COMPTE. 

Aquest text ja és història, únicament pel registre:

Avui hi haurà aconteixements importants al Parlament i Omnium Cultural ha convocat una manifestació entre l’Arc de Triomf i el Parc de la Ciutadella. Ens han confirmat els Mossos allà mateix que el Parc estarà tancat al públic TOT EL DIA. La meditació es farà, doncs, al vestíbul de l’Estació de França, on hi ha 16 bones cadires i un terra molt llis, segons preferències. Les hores convingudes per reunir-nos més gent són les 13:00 i les 18:00. Un servidor hi ha estat pel matí, però he hagut de marxar una mica abans de les 13:00. Sé d’altra gent que hi ha anat. Sou gent experta, no cal que us digui que el que fem funciona fora del temps i de l’espai, per tant no és imprescindible que estiguem tots junts en el mateix lloc ni  a la mateixa hora. El que compta és fer-ho amb sinceritat i recordant que la més gran virtud d’aquest poble s’ha demostrat que és la capacitat d’improvisar davant les dificultats.

Avui al matí començarem el dia com sempre, un silenci a les 07:30, i el tancarem a les 21:30, 2/4 de 10, amb un altre. Gaudiu el silenci, capbusseu-vos en la interioritat, sentiu la germanor dels centenars, potser milers, que ja estem units en aquesta tasca sagrada.

Qualsevol altra indicació apareixerà aquí. Seguiu-nos sisplau.

10 respostes a «Dimarts 10»

 1. Hola, sóc en Gerard Porredón.
  Els dijous al vespre (de 21 a 22) ens trobem un grup a fer silenci (“El silenci dels dijous. A Granollers”). Jo en sóc l’impulsor. Vem començar fa 1 any.
  He compartit la vostra proposta i ens hi adherim com a grup, mantenint durant aquest horari, cada dijous, la nostra participació a la Marató de Silenci.
  Si voleu compartir la info del grup per si més persones de la ciutat s’hi volen afegir, la url es: http://www.gerardporredon.com/activitats

 2. Des de Yuan Shen “Centre per al desenvolupament de l’ésser Humà” a Girona, ens adherim a la marató de Silenci. “Que el silenci sigui la veu dels nostres cors”.

 3. Donde hay divisiones ilusorias producidas por el falso ego , hay conflictos y se producen guerras.
  ” ilusión de separación producida por la falsa egoismidad ‘
  Identificarse falsa y erróneamente con los países o nacionalidades , no es mas que falso ego y genera conflictos y guerras. La Verdad es que todos los seres somos Uno , la misma y única Realidad , Absoluta y Indivisible.
  La Realidad es lo que somos Ahora , nuestra naturaleza Verdadera
  Estos encuentros físicos entonces estan bien para permanecer en absoluto silencio , irradiando Luz , Compasión , Amor

 4. Soc Montse Barquin , i en nom de les persones que fem practica individual i com grup setmanal , ens adherim a la Marato del Silenci

 5. A Blanes s’està quedant per meditar a les 21.30h del vespre i a les 7.30h del matí al monument de la Sardana, al passeig de mar!

 6. Gracias por esta iniciativa, es muy importante que nos mostremos tal cual sentimos aunque seamos un colectivo minoritario. Es necesario salir a la luz en estos momentos y ser auténticos… mejorarnos nosotros y desde ese lugar hermoso mejorar, con un pequeño grano de arena, el mundo.

  No importa si no nos podemos reunir en persona, sabemos que meditando cada uno ya estamos unidos, creando esa energía que el planeta entero necesita para transformarse.

  Por una humanidad más humana.

 7. Hola!
  Soc una persona mes que desde Vcia. la terra que em va vore naixer, s’afexeis a vosaltres amb tota l’anima.

Els comentaris estan tancats.