Dissabte 14

Entre les primeres entitats a adherir-se a la Marató de Silenci hi va haver Barcelona Conscient, que presenta a la Plaça de Catalunya un concert meditatiu de Mark Pulido. Convidem tots els que us heu apuntat a la Marató a prendre’n part, per tal que al centre de la ciutat també es faci present el nostre Silenci.

Serà a les 12:00 d’avui dissabte, al centre de la Plaça de Catalunya, de Barcelona.

Les biles són campanes planes, organitzades en una mena d’orgue de grans dimensions. En Mark crea sons amb elles que poden ajudar la meditació de les persones que els va bé un suport acústic extern i, a més, el cos percep les vibracions i és possible que causi altres efectes, com assegura Mark Pulido.

És oportú recordar que naixem amb la facultat natural de meditar, d’entrar sense esforç en el nostre silenci interior i trobar-hi la pau. Els meditadors habituals no necessiten ajuts externs, tipus música suau, meditacions guiades o biles, que poden fins i tot ser molestos en tant trenquen el desitjable silenci; en canvi, els que no mediten sovint poden trobar en aquests suports externs una manera d’entretenir la ment i així tenir una experiència millor. Dit això, la meditació en grup sol ser més profunda, per tant un concert com aquest també és benvingut donat que aplega més gent meditant.

Ahir divendres a l’ermita de Santa Cecília de Montserrat:

 

Avui a la plaça de Catalunya

3 respostes a «Dissabte 14»

  1. Es extraordinari La creativitat, l’organitzacio i la trascendencia del poble catalá!!! Visca Catalunya lliure e independent !!!!

Els comentaris estan tancats.