Canal Notícies

“Córrer” aquesta Marató és molt fàcil. Aquí teniu les instruccions d’ús:

 1. Cada matí, preferiblement a les 07:30, feu silenci, mediteu o pregueu una estoneta. 15 minuts és una bona mitjana. Penseu que possiblement hi hagi milers de persones fent-ho al mateix temps.
 2. Al vespre feu el mateix, a les 21:30. Altra vegada, molta de gent coincidirà amb vosaltres.
 3. Si podeu anar al Parc de la Ciutadella de Barcelona, podreu gaudir d’un silenci en companyia entre les 4 i les 6 de la tarda. Hem avançat una hora l’horari anterior pel canvi d’hora d’hivern. El sol es pon ara a les 6 i després ja refresca i es fa fosc. Aneu a l’estany al voltant de l’estàtua “Desconsol” de Llimona i seieu, ja sigui al bordó de l’estany o als bancs de marbre del voltant. Queda davant del Parlament i és preciós. Si us preocupa el temps que fa o farà, consulteu: El temps
 4. El seguiment de les activitats de la Marató de Silenci es pot fer còmodament donant-se d’alta al grup de Telegram. A l’iPhone, Android o Windows Phone baixeu Telegram tal com faríeu amb altres aplicacions: via GooglePlay, AppStore, etc. Al vostre ordinador de sobretaula podeu baixar-vos l’aplicació  per a tots els sistemes operatius, fent clic aquí: Instal·lar Telegram
 5. Una vegada tingueu Telegram instal·lat amb el vostre número de mòbil, el mateix per a tots els vostres dispositius, feu clic aquí per inscriure-us al Canal de Notícies.
 6. Alhora que conservem la convocatòria del Parc de la Ciutadella tots els dies de 5 a 7 de la tarda, proposem meditacions en espais propers a on es realitzin mobilitzacions en pro dels drets humans, per acompanyar-les des d’una espiritualitat compromesa. Estigueu molt atents a les convocatories que sortiran al grup de Telegram.

És tot!  A gaudir del silenci!

3 respostes a «Canal Notícies»

 1. Em sembla una molt bona iniciativa. Ho seguire des de l’hospital.
  Gracies

 2. Preciosa iniciativa que acompañamos en su difusion desde la Escola de l’Ésser ( Centro de Meditacion y Teràpia ) aquí en Barcelona.
  Un calido saludo a todos. ???

 3. Bon dia,
  fins ara he anat cada dia a meditar davant del Parlament, tret del dimarts passat, és clar, que he fet la meditació a dalt d’un tractor al Pg. Lluís Companys. Els dies que estava sola davant del Parlament, meditant, he procurat imaginar-me la comunitat convocadora d’aquesta activitat als seus respectius llocs de treball. Però voldria animar-vos a fer l’esforç de fer al camí cap al Parlament. Jo, dimecres i dijous no hi puc anar en l’horari de 5h a 7h, però procuraré anar-hi en un altre horari. Total, ja m’he acostumat a ser-hi l’unica persona meditant. A casa, a les 7.30h del matí ja fa estona que he fet la meva meditació i a les 9.30h encara no estic a punt per fer la de la nit. O sigui, ho sento molt, en la meditació conjunta a distáncia per horari no coincidim. Però està sent una pràctica molt valuosa per mi prendre cada dia l’estona per anar a meditar davant del parlament amb el xivarri dels habitants i visitants del parc. Moltes gràcies per la convocatòria.

Els comentaris estan tancats.