Divendres 27

Us convoquem demà divendres a partir de les 12 del migdia i en horari lliure a continuació, al Born, al costat del Parc de la Ciutadella, que estarà tancat.

El divendres 27 d’octubre de 2017 podria ser una data molt recordada de la nostra història. Sembla segur que el Senat de Madrid aprovarà el 155 al matí, la destrucció de l’autonomia política de Catalunya, i a la tarda hi haurà un Consell de Ministres que en decidirà l’aplicació. Al Parlament català, a partir de les 12 s’entrarà en la continuació de la sessió que discorre ara, dijous al vespre, mentre escrivim això. El resultat bé podria ser la declaració formal d’independència. Ça com lla, hi ha motius perquè la Marató de Silenci s’hi aboqui com mai.

Avui dijous hem comprovat que l’Estació de França no és un lloc gaire idoni. La locutora fa esforços per sacralitzar l’ambient, amb invocacions freqüents del tipus “Sant Vicenç de Calders!“, “Només a Sants!” amb una flaire de Via Crucis: “via sis“.

Pel matí dues persones i per la tarda mitja dotzena han donat testimoni de la nostra determinació, en un dia en el que tothom estava pendent del televisor i la ràdio

Calia, però, cercar un altre ambient i creiem haver-lo trobat en el  Born Centre de Cultura i Memòria. No està permès seure a terra però hi ha uns quants bancs, com els de la fotografia. El Born només tanca els dilluns i és obert de 10 a 20h. L’accés és gratuit a la planta baixa, la nostra.

Bon silenci!  El país el necessita.

Una resposta a «Divendres 27»

Els comentaris estan tancats.