Marató de Silenci

 MARATÓ DE SILENCI COMPARTIT

Davant la situació de tensió que s’ha generat, convé que la serenor i la interioritat es facin visibles al carrer, i especialment en llocs emblemàtics. Per això, un conjunt d’entitats convoquem una marató de silenci compartit, oberta a tothom.

 Marató al Parc de la Ciutadella

Trobem-nos sense banderes ni emblemes, per damunt del soroll dels mots i les consignes que divideixen, units en el silenci, en actitud d’interiorització, meditació, pregària, visualització o projecció de futur, com cadascú vulgui anomenar-lo. Les persones que estan fent dejuni pel mateix motiu són benvingudes. Estem convençuts que un gest col·lectiu, persistent, que brolli del cor, i la força del pensament ben focalitzat, ajudaran a superar l’espiral de la confrontació.

Inici: dilluns 9 d’octubre a les 17h, amb un acte simbòlic.

Horari: dies successius de 17:00 a 19:00.

Lloc: Parc de la Ciutadella, a la vora de l’estany amb l’escultura “Desconsol” d’en Josep Llimona.  https://goo.gl/ZxxtaK

Aquesta expressió pacífica es mantindrà, per torns, mentre calgui. 

Marató a tot arreu

No tothom pot anar al Parc cada dia. Començarem allà on siguem aquest diumenge 8 d’octubre a les 07:30 del matí i altre cop a les 21:30, en meditació, en pregària silenciosa. Sabrem que amb nosaltres hi haurà molts milers escampant la pau, des de casa seva, tant a Barcelona com en el més petit llogarret de Catalunya, igual que des d’Auroville a l’Índia, on també se’ns uneixen i als que els ho agraïm des de l’ànima.

Cada dia farem el mateix, a les 7:30 del matí i a les 21:30 del vespre, quinze minuts o més segons preferències. Meditació de qualsevol tipus, mindfulness, pregària silenciosa i recollida, gyoki, katsugen…

Compartiu experiències o aportacions al correu maratodesilenci@paisconscient.cat. A partir del mateix dilluns dia 9 estem penjant les més inspiradores en aquest blog de Marató de Silenci:

http://MaratoDeSilenci.PaisConscient.Cat

Difongueu-ho!